Bijles geven in Delft - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Aan de slag als bijlesgever in Delft!

Studeer jij aan de TU in Delft of op een andere hogeschool of universiteit in de buurt? Vind je het leuk om (voornamelijk) leerlingen van de basisschool en middelbare school te helpen met bepaalde vakken of huiswerk? Dan is een bijbaan als bijlesgever iets voor jou! In Delft krijgen we dagelijks aanvragen van leerlingen die hulp nodig hebben.

De voordelen van bijles geven als bijbaan

Een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus is ideaal te combineren met je studie of zelfs een andere baan. Je mag namelijk helemaal zelf bepalen hoeveel leerlingen je aanneemt en hoe de uren worden ingedeeld. Vaak wordt dit in overleg met je leerling gedaan, zodat de bijlessen prima aansluiten op jullie rooster. 

En verder...

  • ... verdien je € 15 per uur
  • ... staat het natuurlijk ook goed op je cv
  • ... houd je je eigen kennis van de vakken ook op peil!

Hoe word ik bijlesgever?

Inschrijven als bijlesgever is altijd gratis en eenvoudig online te regelen. Maak eerst een gratis account aan en schrijf je in. Bij de inschrijving kun je precies opgeven in welke vakken je bijles wilt geven en waar je precies beschikbaar bent. Na een check door ons kunnen we je gelijk leerlingen gaan aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo