Bijles geven in Middelburg - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Middelburg

Woon of studeer jij in Middelburg of Vlissingen en help je leerlingen (vooral middelbare scholieren) graag aan betere schoolresultaten? Dan is een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus echt iets voor jou! Bijles geven bij StudentsPlus verdient € 15,- per uur en je bepaalt zelf je eigen werkdagen en -tijden!

Moet je eerder bijles gegeven hebben?

Nee, dat hoeft zeker niet. Ook als beginner ben je bij StudentsPlus van harte welkom. Wij ondersteunen je hierin met onder andere een didactisch platform met tips en tricks om de bijlessen te optimaliseren. Ook kun je gebruik maken van onze online Leeromgeving, waarin oefenopgaven staan die je kunt toewijzen aan jouw leerling.

Welke vakken mag je geven?

Jij kunt wat ons betreft bijles geven in de vakken waarvoor jij een 7 of hoger hebt gescoord op jouw havo- of vwo-eindlijst. Natuurlijk dien je het ook leuk te vinden om bijles te geven in deze vakken en kun je de oefenstof op een enthousiasmerende manier uitleggen.

Wanneer kan ik starten met bijles geven?

Zodra jij jouw inschrijving hebt gedaan en je cijferlijst hebt geüpload, kunnen wij jou je eerste leerling gaan aanbieden. Vaak kan dat al op zeer korte termijn. Omdat leerlingen een vast aantal uren bij ons per maand inkopen, weet jij van te voren al precies hoeveel uur je kunt werken in de maand. Zodoende kun je zelf beslissen of je de leerling die wij jou aanbieden in jouw huidige studiedrukte past. 

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Aanmelden, inschrijven en cijferlijst uploaden

Lijkt het je wat? Maak dan snel een account aan bij StudentsPlus, schrijf je gratis in en upload je bestanden. We hopen je dan zo snel mogelijk een leerling te kunnen aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo