Bijles geven in Nijmegen - Dé perfecte bijbaan - Veel vrijheid
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Nijmegen - Flexibel, goed betaald en vooral leuk om te doen

Woon of studeer jij in Nijmegen en ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan? Zou het je een kick geven als jij een leerling helpt om van een onvoldoende naar een voldoende te laten gaan? Dan is bijles geven iets voor jou! 

Wil je graag bijles geven, maar woon je niet in Nijmegen? Geen probleem! We krijgen ook veel aanvragen uit de omgeving. Woon je bijvoorbeeld in Wijchen, Arnhem of Apeldoorn, dan kunnen we je zeer waarschijnlijk ook koppelen aan een geschikte leerling.

Wat zijn de ingangseisen?

Als jij je havo-of vwo-diploma hebt gehaald, dan mag je bijles geven bij ons. Je mag dan leerlingen helpen met de vakken waar je een 7 of hoger voor hebt behaald op je eindlijst. Je hoeft geen ervaring te hebben met het geven van bijles; ook als je dit nog nooit hebt gedaan, ben je welkom bij ons. Heb je nu een tussenjaar en ga je pas later studeren? Ook dat is geen probleem! 

Account aanmaken en inschrijven

Inschrijven bij StudentsPlus is geheel gratis en eenvoudig online geregeld. De eerste stap is het aanmaken van een account, waarmee je gelijk je inschrijving kan doen. Daarnaast vragen we alleen nog even een kopie van je middelbare schoolcijferlijst. Deze is ook terug te vinden op de site van Duo, zodat je inschrijving helemaal compleet is. Je bent dan gelijk beschikbaar om leerlingen te gaan helpen!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Leuke bijverdienste

Je verdient €13,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Didactische ondersteuning

Onze bijlesgevers worden ondersteund door ons online, didactisch platform, met informatieve documenten over o.a. leerstijlen en stoornissen.

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo