Bijles geven in Maastricht - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven als bijbaan

Vind jij het leuk om leerlingen te helpen en je kennis te delen? Ooit al eens gedacht aan een bijbaan als bijlesgever? Dan is dit de ideale bijbaan voor jou! Schrijf je direct in om bijlesgever te worden bij StudentsPlus. In Maastricht kunnen we jouw hulp zeker goed gebruiken. Woon je niet in Maastricht, maar bijvoorbeeld in Heerlen of Sittard, dan kunnen we jouw bijleskwaliteiten ook goed gebruiken.

Hoe werkt het?

Aan de slag gaan als bijlesgever bij ons is heel makkelijk. Je maakt een account aan, schrijft je in en upload nog even je middelbare schoolcijferlijst. Hierna checken wij je inschrijving en kunnen we je direct al leerlingen aanbieden! De leerlingen krijg je via de e-mail aangeboden en je mag zelf bepalen of je die leerling wilt helpen of niet. Wij hanteren hier geen minimum voor. Na het accepteren van je eerste leerling houden we nog een intakegesprek met jou in een van onze vestigingen. Daarna kun je gelijk de bijlessen gaan inplannen met je leerling!  

Moet je ervaring hebben?

Nee, dat hoeft niet! Iedereen moet immers ergens beginnen. Het team van StudentsPlus helpt jou zoveel mogelijk om te beginnen met bijles geven. Zo zijn wij doordeweeks telefonisch tot 17:00u bereikbaar voor al jouw vragen. Ook hebben wij een didactisch platform voor je opgericht met informatieve artikelen over het geven van bijles en bijvoorbeeld leerstoornissen. Daarnaast staat ons Youtubekanaal vol met vlogs en informatieve video's over ons, bijles geven en omgaan met veelvoorkomende (school)situaties bij leerlingen. 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise