Bijles geven in Den Bosch - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Den Bosch

Woon of studeer jij in Den Bosch en vind je het leuk om (vooral middelbare school)leerlingen te helpen bij het verbeteren van de schoolresultaten? Wil je daarnaast € 13,- per uur verdienen en je eigen agenda beheren? Dan is een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus echt iets voor jou! Woon je niet in Den Bosch, maar bijvoorbeeld in Rosmalen, Vught of Zaltbommel, dan is er een zeer goede kans dat we jou ook leuke leerlingen kunnen aanbieden om bijles aan te geven!

Hoe werkt het bijles geven?

Bij de online inschrijving kun je aangeven in welke vakken jij graag bijles wil geven. Als een leerling uit de omgeving van Den Bosch bijles aanvraagt in dit een van de vakken die jij hebt opgegeven, benaderen wij met gedetailleerde informatie over deze leerling. Omdat leerlingen maandelijks een vast urenaantal afnemen, kun je precies zien om hoeveel uur het gaat en besluiten of dit aansluit bij jouw huidige studiedrukte. Als je een leerling hebt geaccepteerd, plan je de bijlessen met hem/haar in, zodat de afspraken jullie beiden goed uitkomen.

Toelatingseisen

Je kunt zelf bepalen in welke vakken je bijles wil geven. De vakken waarin jij bijles wil geven dien je met een 7 of hoger te hebben afgesloten op jouw havo- of vwo-eindlijst. Daarnaast vind je het leuk om leerlingen te helpen en enthousiasmeren, met als uiteindelijk doel dat de schoolprestaties worden verbeterd.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Wil jij bijles geven?

Maak dan snel een account aan bij StudentsPlus, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst. We hopen je dan zo snel mogelijk een leerling te kunnen aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter