Bijles geven in Zwolle - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Zwolle

Zoek jij een leerzame en flexibele bijbaan waarbij je leerlingen helpt bij het verbeteren van hun schoolprestaties? Dan is bijles geven bij StudentsPlus Zwolle echt iets voor jou!

Verdiensten

Een bijlesgever van StudentsPlus verdient €15 netto per uur, ongeacht het niveau dat de bijlesleerling heeft. Er zijn bij ons veel actieve bijlesgevers, die wekelijks een of meerdere leerlingen van de basisschool en/of middelbare school ondersteunen met het schoolvak waar ze moeite mee hebben.

Flexibel bijles geven

Doordat wij de bijlesaanvragen binnenkrijgen en per ingeschreven leerling op zoek gaan naar de perfecte match, bepaal jij zelf welke en hoeveel leerlingen jij kan en wil helpen. Ook omdat jij zelf de concrete afspraken met (de ouders van) jouw leerling(en) maakt, blijf jij baas over je eigen agenda.

Hbo’ers en WO’ers

Als jij een hbo-opleiding volgt of een universitaire studie doet en de havo of het vwo hebt afgerond met een 7 voor enkele vakken, ben je welkom als bijlesgever bij StudentsPlus. Ben jij een wis-, natuur- en/of scheikundetopper en/of heb jij een enorme talenknobbel Nederlands, Duits, Frans en/of Engels? Overweeg dan vooral eens om als bijlesgever te starten!

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Woon je niet in Zwolle?

Geen probleem! Wij krijgen aanvragen uit heel Nederland, dus ook als je in Emmen, Meppel of bijvoorbeeld Kampen woont, kunnen we je waarschijnlijk koppelen aan een geschikte bijlesleerling.

En nu?

Maak een account aan, voltooi je inschrijving en upload je cijferlijst. Wij checken je inschrijving en zodra wij een aanvraag binnenkrijgen waarvoor jij in aanmerking komt, hoor je het van ons. Voordat je bijles gaat geven, heb je ook altijd nog een persoonlijk intakegesprek met een van onze vestigingsmedewerkers. Mocht je nog verdere vragen hebben, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Leuke bijverdienste

Je verdient €15,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter