Bijles geven in Breda - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Breda

Woon of studeer jij in Breda en ben jij op zoek naar een leerzame bijbaan die perfect te combineren is met jouw studie(leven)? Dan is bijles geven bij StudentsPlus echt iets voor jou! Naast het feit dat je leerlingen (vooral middelbare scholieren) helpt met hun schoolresultaten te verbeteren, bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je werkt.

Hoe werkt bijles geven bij StudentsPlus Breda?

Jij mag bijles geven in de vakken die je met een 7 of hoger hebt afgesloten op jouw havo- of vwo-eindlijst. Wij krijgen dagelijks meerdere bijlesaanvragen van leerlingen uit Breda en de omgeving van Breda zoals bijvoorbeeld Roosendaal. Wanneer dat voor een vak is dat jij kunt geven, benaderen we jou met informatie over de leerling. Hierbij krijg jij ook te horen hoe vaak de leerling maandelijks bijles wil, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Lijkt het je leuk en heb je op dat moment tijd voor die leerling? Dan kun je direct bijles gaan geven!

De ideale combinatie met jouw studie

Bijles geven is perfect te combineren met jouw studie(leven), aangezien je zelf bepaalt of je een leerling wil aannemen. Ook plan je de bijlesdagen en -tijden gezamenlijk in met jouw leerling, zodat de bijlessen plaatsvinden op momenten dat het jullie beiden uitkomt. Bijles geven bij StudentsPlus Breda verdient € 15,- per uur.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Account aanmaken, inschrijven en bijles geven

Lijkt het je wat? Maak dan snel een account aan bij StudentsPlus, schrijf je in en upload je cijferlijst. We hopen je dan zo snel mogelijk een leerling te kunnen aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter