Bijles geven in Tilburg - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Tilburg

Woon of studeer je in Tilburg? Lijkt het je leuk om scholieren te helpen met hun huiswerk of juist om knelpunten van een bepaald vak aan te pakken? StudentsPlus heeft dan de perfecte bijbaan voor jou: word bijlesgever in Tilburg!

Alle voordelen op een rijtje:

  • €13 (vanaf 1 maart 2024 €15),- per uur;
  • Staat goed op je cv;  
  • Je beheert zelf je agenda;
  • Je houdt je kennis up-to-date!

Lijkt dit je leuk?

Wil je graag aan de slag gaan als bijlesgever in Tilburg? Maak eerst een account aan en schrijf je vervolgens kosteloos in. Je kan tijdens de inschrijving jouw wensen en voorkeuren opgeven. Jij mag bepalen waar en wanneer je bijles wil geven. Voeg nog wel even je cijferlijst toe. Vaak kun je op korte termijn aan de slag met een eerste bijlesleerling!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 (vanaf 1 maart 2024 €15) per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea