Bijles geven in Amsterdam - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Amsterdam: dé ideale bijbaan!

Wil jij...

  • Leerlingen helpen bij het verbeteren van hun schoolresultaten?
  • Zelf je eigen werkdagen en -tijden bepalen?
  • € 15,- per uur verdienen?
  • Een uitstekende bijbaan op je cv?

Overweeg dan eens om bijlesgever te worden bij StudentsPlus Amsterdam! Na 22 jaar krijgen wij nog steeds veruit de meeste bijlesaanvragen in Amsterdam, waardoor we altijd wel leerlingen bij jou om de hoek hebben die je bijles kunt geven!

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever in Amsterdam kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten). 

Woon je niet in Amsterdam?

Geen probleem, we zoeken bijlesgevers in heel Nederland. In de buurt van Amsterdam zijn wij bijvoorbeeld op zoek naar enthousiaste bijlesgevers in de volgende plaatsen:

Lijkt het je wat?

Maak dan snel een account aan, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst. Jij kunt bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op jouw havo- of vwo-eindlijst. Vaak kunnen we je na je inschrijving dezelfde week al je eerste bijlesleerling aanbieden, waarna jij zelf kunt beslissen of dit bij jouw huidige (studie)drukte past.

Via de ‘Lees meer knop’ hieronder vind je nog meer informatie.

Lees meer

 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise