Bijles geven in Enschede - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Enschede

Ben je op zoek naar een leerzame bijbaan die je goed kunt combineren naast je studie? Dan hebben wij dé ideale bijbaan voor jou. Word bijlesgever bij StudentsPlus in Enschede! Ga je naar de Saxion Hogeschool of ga je naar de Technische Universiteit, maar woon je in de buurt van Enschede? Geen probleem! We kunnen bijlesgevers gebruiken in de hele regio, omdat we in de omliggende dorpen en steden ook veel aanvragen krijgen. Woon je bijvoorbeeld in AlmeloHengelo, Haaksbergen, Deventer of Doetinchem, dan ben je meer dan welkom om bijles te geven bij StudentsPlus!

Bijles geven via StudentsPlus is:

  • Lekker verdienen met een uurloon van €13,-;
  • Je eigen uren bepalen;
  • Een mooie aanvulling op je cv;
  • Natuurlijk ook nog eens hartstikke leerzaam!

Klinkt deze bijbaan als muziek in de oren?

Wacht dan niet langer en schrijf je gratis in. Maak hier eerst een account aan. Vervolgens kun je daarna de inschrijving starten. Vergeet niet om je cijferlijst te uploaden. Vaak kun je al snel starten!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Leuke bijverdienste

Je verdient €13,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea