Examentraining in Frans | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Examentraining voor Frans aan huis

Vanaf 19 euro per uur!

Examentraining voor Frans aan huis

Het lezen van een tekst in het Frans is een kunst op zich, wat veel leerlingen al nerveus maakt voor het eindexamen. De bijlesgevers van StudentsPlus zijn speciaal geselecteerd om examentraining te geven en te helpen bij het voorbereiden op de eindexamens. Dit wordt gedaan door te werken met oefenexamens en de examenbundels. Omdat wij al 21 jaar examentraining in heel Nederland verzorgen, kunnen we vrijwel iedere leerling van elk schoolniveau helpen.

Examentraining bij StudentsPlus

De bijlesgevers die wij inzetten voor examentraining hebben recentelijk nog eindexamen gedaan op hetzelfde, of een hoger, niveau als uw kind. Zo staat de bijlesgever altijd boven de stof. Vanuit het hoofdkantoor worden zij ondersteund door middel van een didactisch platform. Op dit platform staan tientallen artikelen over de kunst van het bijles geven en omgaan met bijzonderheden tijdens de examentraining. Zo kunnen zij hun didactiek verbeteren en de examentraining op een hoog niveau geven.

Tarieven examentraining

De examentraining gaat op basis van maandelijkse urenpakketten, met tarieven tussen de €19 en €28 per uur. Het gekozen aantal uren mogen naar eigen inzicht ingedeeld worden, zodat er altijd optimale aandacht is tijdens de training. Wij werken dus niet met volle klassen en lange lesdagen! Ook kan er kosteloos gewisseld worden van vak op ieder moment. Vinden wij toch geen bijlesgever? Dan betaalt u uiteraard ook niets aan ons; StudentsPlus rekent nooit inschrijf- en zoekkosten.

Met enkele stappen snel geregeld!

Volg de stappen hieronder om snel en eenvoudig examentraining aan te vragen.

  • Maak een persoonlijk account aan bij StudentsPlus;
  • Ontdek de mogelijkheden in uw omgeving;
  • Voltooi de inschrijving via het account;
  • Start binnen 2 dagen met de examentraining!

 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.