Bijles geven in Alkmaar - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Alkmaar en omgeving

Woon jij in Alkmaar en wil je een flexibele bijbaan waarbij je jouw eigen agenda kunt beheren en €15 per uur verdient? Overweeg dan eens om bijles te gaan geven aan leerlingen van de basisschool en/of middelbare school! Wil je liever bijles geven in Amsterdam? Dan kan dat natuurlijk ook!

Hoe werkt het?

StudentsPlus groeit na 22 jaar nog steeds, ook in Alkmaar. Hierdoor krijgen wij regelmatig bijlesaanvragen uit de omgeving van Alkmaar. Vervolgens benaderen we jou met de vraag of jij tijd hebt om een leerling bijles te geven. Doordat de leerling een maandelijks pakket inkoopt, weet je exact om hoeveel uur het gaat. Ook kun je zelf beslissen in welke vakken je bijles wil geven. Doorgaans vinden de bijlessen bij de leerling aan huis plaats.

Waarom deze bijbaan?

  • Perfect te combineren met je studie;
  • € 15,- per uur verdienen;
  • Staat uitstekend op je CV;
  • Je kennis van schoolvakken op peil houden.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. 

Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Account aanmaken en inschrijven

Lijkt het je wat? Maak dan een gratis account aan! Op jouw account kun je jezelf vervolgens inschrijven en al jouw wensen en voorkeuren opgeven. Ook vragen we je om je cijferlijst te uploaden, zodat we de vakken kunnen goedkeuren die jij graag wil geven. Hierna kunnen we je vaak binnen enkele dagen al een bijlesleerling aanbieden.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter