Bijles geven in Amersfoort - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Amersfoort

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan die je perfect kunt combineren met je studie, maar waarbij je ook goed verdient? Het klinkt bijna onmogelijk, maar bij StudentsPlus gaan deze voordelen hand in hand als je bijlesgever wordt in Amersfoort!

Alle voordelen van dit ideale bijbaantje op een rij:

  • Je verdient €13,- per uur;
  • Je bepaalt zelf je beschikbare tijden;
  • Je kennis blijft up-to-date;
  • Het staat ook nog eens goed op je cv.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Waar kan ik bijles geven?

Dat bepaal je helemaal zelf. StudentsPlus krijgt bijlesaanvragen uit heel Nederland, dus je kunt bijles geven waar en wanneer je wilt. Studeer je bijvoorbeeld in Utrecht en wil je bijles geven in Utrecht? Dan kun je dit tijdens de inschrijving aangeven en word je op de hoogte gehouden van de nieuwe aanvragen in Utrecht.

Wacht niet langer als je geïnteresseerd bent. Maak nu gratis een account aan en schrijf je je vervolgens in en upload je cijferlijst. Download je cijferlijst van duo.nl of scan de papieren versie in. Alvast veel plezier met je nieuwe bijbaan!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Leuke bijverdienste

Je verdient €13,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise