Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Apeldoorn

Woon je in Apeldoorn en lijkt het je leuk om een leerling aan huis bijles te geven? Meld je dan aan bij StudentsPlus! Wij koppelen je aan een leerling die wel wat extra hulp kan gebruiken in het vak waarin jij juist goed bent.

Goede verdiensten

Je verdient bij StudentsPlus €13 per uur. Dit is exclusief reistijdvergoeding. Dit is optioneel en kun je zelf overleggen met de ouder. StudentsPlus betaalt meerdere malen per maand uit, zodat je niet lang op je geld hoeft te wachten. 

Leuk om te doen

Boven alles is bijles geven gewoon hartstikke leuk om te doen! Je krijgt je eigen leerling toegewezen en je begeleidt deze leerling naar het examen of naar een proefwerk. Het is erg spannend wanneer deze het proefwerk gaat maken en wanneer jouw leerling zijn of haar cijfer terug krijgt. Je zult merken dat door jouw begeleiding de cijfers van de leerling snel omhoog gaan! Dit geeft een enorm goed gevoel en maakt het allemaal de moeite meer dan waard!

Kan ik alleen bijles geven in Apeldoorn?

Nee, StudentsPlus is in heel Nederland. Je kunt tijdens de inschrijving aangeven, waar je nog meer leerlingen wilt ontvangen. Studeer je bijvoorbeeld in Nijmegen en wil je bijles geven in Nijmegen? Dan krijg je ook aanvragen van geschikte leerlingen uit Nijmegen.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten). 

Interesse?

Mocht je het leuk lijken om bijles te gaan geven? Maak dan een gratis account aan. Onze eis is dat je een havo-diploma of vwo diploma hebt behaald. Je moet minimaal een 7 hebben gehaald voor de vakken waarin je bijles wilt gaan geven. Is nog niet alles duidelijk? Neem dan contact met ons op of kijk eens bij onze veelgestelde vragen.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea