Bijles geven aan basisscholieren
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven aan basisscholieren

Vind je het leuk om een basisschoolleerling te helpen met de schoolvakken? Dan ben je bij StudentsPlus aan het juiste adres. Wij bieden je basisscholieren aan die moeite hebben met bijvoorbeeld rekenen, taal of Engels. Je kunt zelf aangeven of je de aangegeven leerling wel of geen bijles wilt geven. Aangezien dit een basisschoolleerling is, wordt de bijles meestal thuis bij de leerling gegeven.

Ondersteuning van de bijles vanuit StudentsPlus

Je staat er niet alleen voor. Mocht je vragen hebben over de bijles, dan kun je terecht bij onze ervaren onderwijsexperts. Daarnaast hebben we veel extra oefenstof gemaakt voor basisschoolleerlingen, zodat je zelf geen extra oefenstof hoeft te maken. Ook hebben we een didactisch platform voor je gemaakt. Hierin staan veel tips en trucs over hoe je het beste de bijlessen kunt verzorgen.

Maatschappelijk betrokken en leuke bijverdienste

Naast het feit dat je maatschappelijk betrokken bezig bent, verdient het ook goed met €15 per uur. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je de bijlessen geeft. Het is erg leuk om te zien dat je het verschil maakt voor een basisscholier en dat de cijfers omhoog gaan.

Schrijf je vrijblijvend in

Ben je geïnteresseerd in het geven van bijlessen? Meld je dan nu vrijblijvend aan als bijlesgever bij StudentsPlus en hopelijk kunnen we je snel geschikte basisscholieren aanbieden.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise