Bijles geven aan basisscholieren
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven aan basisscholieren

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles geven aan basisscholieren

Vind je het leuk om een basisschoolleerling te helpen met de schoolvakken? Dan ben je bij StudentsPlus aan het juiste adres. Wij bieden je basisscholieren aan die moeite hebben met bijvoorbeeld rekenen, taal of Engels. Je kunt zelf aangeven of je de aangegeven leerling wel of geen bijles wilt geven. Aangezien dit een basisschoolleerling is, wordt de bijles meestal thuis bij de leerling gegeven.

Ondersteuning van de bijles vanuit StudentsPlus

Je staat er niet alleen voor. Mocht je vragen hebben over de bijles, dan kun je terecht bij onze ervaren onderwijsexperts. Daarnaast hebben we veel extra oefenstof gemaakt voor basisschoolleerlingen, zodat je zelf geen extra oefenstof hoeft te maken. Ook hebben we een didactisch platform voor je gemaakt. Hierin staan veel tips en trucs over hoe je het beste de bijlessen kunt verzorgen.

Maatschappelijk betrokken en leuke bijverdienste

Naast het feit dat je maatschappelijk betrokken bezig bent, verdient het ook goed met €13 per uur. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je de bijlessen geeft. Het is erg leuk om te zien dat je het verschil maakt voor een basisscholier en dat de cijfers omhoog gaan.

Schrijf je vrijblijvend in

Ben je geïnteresseerd in het geven van bijlessen? Meld je dan nu vrijblijvend aan als bijlesgever bij StudentsPlus en hopelijk kunnen we je snel geschikte basisscholieren aanbieden.

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!