Bijles geven in Deventer - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Deventer en omgeving

Woon of studeer jij in Deventer en ben je op zoek naar een ontzettend flexibele en leerzame bijbaan? Dan is een baan als bijlesgever bij StudentsPlus echt iets voor jou!

Waarom zou je?

  • Perfect te combineren met jouw studie(leven);
  • € 12,- per uur verdienen;
  • Uitstekende bijbaan op je CV!

Functie-eisen

Jij bepaalt zelf in welke vakken je bijles wil geven en dient deze vakken met minimaal een 7 of hoger te hebben afgerond op jouw havo- of vwo-eindlijst. Verder is het geen probleem als jij nog geen ervaring hebt met bijles geven. 

Waar, hoe vaak en wanneer?

Wij sturen jou een zogeheten ‘koppelpoging’ zodra een leerling in jouw directe omgeving bijles nodig heeft. De bijlessen vinden vaak bij de leerling thuis plaats en in de koppelpoging staat om hoeveel uur het maandelijks gaat en wat de voorkeursdagen van de leerling zijn. Jij bepaalt helemaal zelf of de koppelpoging goed aansluit op jouw studiedrukte en kunt vervolgens zelf kiezen of je de koppelpoging accepteert; heel flexibel dus! Studeer je in Enschede, ben je daar een paar dagen per week en kun je ook bijles geven in Enschede? Dan ben je bij StudentsPlus uiteraard ook meer dan welkom om daar bijles te gaan geven.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Lijkt het je wat?

Maak dan een gratis account aan! Op jouw account kun je jezelf vervolgens inschrijven en al jouw wensen en voorkeuren opgeven. Ook vragen we je om je cijferlijst te uploaden, zodat we de vakken kunnen goedkeuren die jij graag wil geven. Hierna kunnen we je vaak binnen enkele dagen al een bijlesleerling aanbieden.

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!