Bijles geven in Doetinchem - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Doetinchem

Bijles geven in Doetinchem: De ideale bijbaan naast je studie

Studeer jij aan de Pabo in Doetinchem of een andere studie in de directe omgeving? Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je bijles geeft aan leerlingen van de basis- en/of middelbare school? Dan biedt StudentsPlus uitkomst! Wij bieden studenten in Doetinchem een omgeving een leerzame bijbaan als bijlesgever.

Bijles geven bij StudentsPlus houdt in:

  • Dat je € 13,- per uur verdient;
  • Zelf je eigen werkdagen en -tijden bepaalt;
  • Je cv een boost krijgt.

Hoeveel kan ik werken?

Zoveel als je wil! Doordat we na 21 jaar nog steeds groeien en veel bijlesaanvragen binnenkrijgen, zullen er vaak leerlingen bij jou in de buurt bijles aanvragen. Wij benaderen jou vervolgens of je hier tijd voor hebt.

Ik studeer ergens anders, kan ik daar ook bijles geven?

Ja hoor, geen probleem. Studeer je bijvoorbeeld in Enschede en wil je daar bijles geven? Je kunt dit aangeven tijdens de inschrijving. Je krijgt dan ook aanvragen in deze steden te zien.

Gratis inschrijven

Lijkt het je wat? Maak dan een gratis account aan, schrijf je in en upload je cijferlijst. Uiteraard is inschrijven geheel gratis!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Leuke bijverdienste

Je verdient €13,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter