Bijles geven in Dordrecht - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Dordrecht

Vanwege de groeiende aanvraag van leerlingen uit Dordrecht en omgeving, zijn wij op zoek jouw naar hulp! Vind jij het leuk om leerlingen te helpen met de vakken waar ze moeite mee hebben en wil je €13 per uur verdienen? Dan is bijles geven via StudentsPlus iets voor jou. Een bijbaan als bijlesgever is prima te combineren met een studie of andere bijbaantjes.

Hoe werkt het precies?

Als jij een havo- of vwo-diploma hebt behaald, mag je bijles gaan geven in de vakken die je met een 7 of hoger hebt afgerond. Je krijgt dan regelmatig berichten (koppelpogingen) van leerlingen die in Dordrecht of de directe omgeving wonen. In de koppelpoging staat alle informatie over de leerling (vak, niveau, aantal uren, locatie en of er eventueel een reistijdvergoeding beschikbaar is), zodat jij zelf kunt bepalen of je de leerling wilt helpen.

Kan ik alleen bijles geven in Dordrecht?

Nee hoor, je kunt tijdens de inschrijving zelf aangeven waar je bijles wilt geven. Studeer je bijvoorbeeld in Rotterdam en wil je ook bijles geven in Rotterdam? Dan is dat geen probleem. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leerlingen in Rotterdam die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Account aanmaken en inschrijven

Om je in te kunnen zetten voor leerlingen dien je eerst een persoonlijk account aan te maken. Met dit account kun je gelijk de inschrijving afronden en je bestanden uploaden. Nadat wij dit hebben ontvangen, ben je direct inzetbaar voor leerlingen in de buurt! 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter