Bijles geven in Dronten - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Dronten

Woon je in Dronten en/of studeer je aan de Aeres Hogeschool?

Wil je graag een leuke, flexibele en leerzame bijbaan waarbij je €12,- per uur verdient?

Word dan bijlesgever bij StudentsPlus! Naast het feit dat je je cv een boost geeft, kun je zelf ook je eigen werkdagen en -tijden bepalen. Afhankelijk van jouw (studie)drukte, kan jezelf bepalen of je nieuwe leerlingen kunt aannemen. Studeer je in Almere of wil je bijles geven in Almere? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij zoeken enthousiaste bijlesgevers in heel Nederland.

Hoe word ik een bijlesgever?

  1. Maak een gratis account aan;
  2. Geef je voorkeuren door in de inschrijving;
  3. Upload je cijferlijst.

Uiteraard zitten er geen inschrijfkosten aan verbonden. Nadat je inschrijving compleet is, kunnen wij jou al vaak op zeer korte termijn bijlesleerlingen aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android-app op je telefoon!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Leuke bijverdienste

Je verdient €12,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea