Bijles geven in Gouda en omgeving
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Wil jij bijles geven in Gouda?

Woon je in Gouda en vind jij het leuk om bijles te geven aan scholieren? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!

Voordelen van bijles geven:

  • Verdien €13 per uur;
  • Zelf bepalen hoeveel leerlingen je accepteert;
  • Eigen tijd indelen;
  • Vaak op fietsafstand;
  • Staat goed op je cv!

Hoe werkt het?

Jij geeft bij ons door middel van de inschrijving op in welke vakken je bijles wil geven. Wij bieden een leerling bij jou in de buurt aan die hulp nodig heeft met dat vak. Je krijgt alle informatie zoals het niveau, leerjaar en exacte probleemstof, zodat je zelf kunt bepalen of je deze leerling wilt helpen. Zo ja, dan krijg je gelijk de contactgegevens van je leerling en kunnen de afspraken worden ingepland!

Waar kan ik bijles geven?

Uiteraard kun je leerlingen aan huis in Gouda helpen. Maar mocht je bijvoorbeeld in Utrecht of Den Haag studeren, dan kun je ook bijles geven in Utrecht of bijles geven in Den Haag. Tijdens de inschrijving kun je dit makkelijk aangeven. We krijgen aanvragen uit heel Nederland, dus laat vooral weten waar je nog meer beschikbaar bent.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Account aanmaken en inschrijven

Geïnteresseerd geraakt om bijles te gaan geven? Dan kun je een gratis account aanmaken. Met dit account doe je de inschrijving en upload je je cijferlijst van de middelbare school, zodat we je inschrijving kunnen checken.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter