Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Helmond

Bijles geven in Helmond: Individueel en aan huis

Woon jij in Helmond of omgeving en ben je op zoek naar een uitdagende en flexibele bijbaan? Denk dan eens aan het geven van bijles! StudentsPlus krijgt regelmatig aanvragen van leerlingen uit omgeving Helmond die hulp nodig hebben met hun schoolvak. Dit zijn voornamelijk scholieren van de middelbare school, maar soms ook van de basisschool of studenten van het mbo en hbo. Het enige wat we van jou vragen is een afgeronde havo-of vwo-diploma waarop je de bijlesvakken met minstens een 7 hebt afgerond.

De voordelen van bijles geven

  • Jij bepaalt zelf de bijlesvakken;
  • Flexibel in te delen agenda;
  • Zelf bepalen welke leerling je accepteert;
  • Staat goed op je cv;
  • Je eigen kennis blijft up-to-date!

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Wil je bijles geven in Eindhoven?

Dat kan! In Eindhoven krijgen we veel aanvragen van leerlingen die hulp nodig hebben bij één of meerdere vakken. Wanneer je bijles wilt geven in Eindhoven, dan ben je meer dan welkom!

Account aanmaken en inschrijven

Wij kunnen jouw hulp in Helmond goed gebruiken! Wil jij ook leerlingen helpen? Dan is de eerste stap het aanmaken van een gratis account. Met het account kun je de inschrijving doen en je cijferlijst uploaden. Na een check door ons ben je gelijk inzetbaar voor leerlingen bij jou in de buurt!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Veel vraag

StudentsPlus krijgt heel veel vraag naar bijlessen binnen, in heel Nederland. Hierdoor is er voor bijlesgevers genoeg werk.

Grootste van Nederland

Grootste en meest ervaren bijlesgeversdatabase

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise