Bijles geven in Hengelo - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Hengelo

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan die ook leerzaam is? En een goed uurloon zou helemaal fantastisch zijn, toch? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet! StudentsPlus is namelijk op zoek naar enthousiaste studenten in Hengelo die bijles willen geven.

Bijles geven via StudentsPlus is:

  • Lekker verdienen met een uurloon van €12,-;
  • Een goede aanvulling op je cv;
  • Nuttig en leerzaam;
  • Goed te combineren naast je studie! 

Toch liever bijles geven in Enschede?

Studeer je in Enschede en wil je ook graag bijles geven in Enschede? Dan kan dat natuurlijk ook. In Enschede krijgen we veel aanvragen van leerlingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken!

Lijkt het je leuk om bijles te geven?

Lijkt het je leuk om bijles te geven in Hengelo? Maak dan eerst een account aan, waarna je de inschrijving kunt doen. Natuurlijk is dit helemaal gratis! Tijdens de inschrijving kan jij jouw wensen en voorkeuren opgeven, want je mag zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Vergeet niet om je cijferlijst te uploaden. Vaak kun je daarna dan al snel aan de slag!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android-app op je telefoon!

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise