Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Hoofddorp; dé studenten bijbaan!

Is het iets voor jou om..

  • Leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun schoolresultaten?
  • Zelf je eigen agenda te beheren?
  • € 13,- per uur te verdienen?
  • Een uitstekende bijbaan op je cv te hebben?

Dan is een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus echt iets voor jou! Vanuit Hoofddorp krijgen wij geregeld nieuwe aanvragen, dus jij kunt zelf bepalen hoeveel je wilt werken. Studeer je in Amsterdam en wil je bijles geven in Amsterdam? Dan ben je ook meer dan welkom, aangezien we daar veel aanvragen krijgen.

Lijkt het je wat?

Maak dan een account aan, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst. Jij kunt bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op jouw havo- of vwo-eindlijst. Per leerling die wij jou aanbieden kun jij steeds zelf beslissen of dat bij jou huidige (studie)drukte past.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter