Bijles geven in Hoorn - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Hoorn

Woon jij in Hoorn en ben je op zoek naar een leerzame en goedbetaalde bijbaan die je makkelijk kunt combineren met je studie? Onmogelijk? Dat vinden wij niet. De bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus is dan echt iets voor jou!

4 redenen om bijles te geven:

  • Je helpt leerlingen ermee, want wat moet je anders met al die kennis?;
  • Daarnaast houd je je kennis ook nog eens up-to-date;
  • Je mag zelf bepalen waar en wanneer je werkt;
  • En niet te vergeten: je verdient met een uurloon van €13,- hartstikke lekker!

“Ja, ik wil bijlesgever worden”

Is je interesse gewekt? Maak dan eerst een account aan, waardoor je vervolgens gratis de inschrijving kunt doen. Zo krijgen we al jouw wensen en voorkeuren door. Vergeet niet om je cijferlijst bij te voegen. Wij controleren je inschrijving vrijwel direct en vaak kun je kort daarna al aan de slag! Studeer je in Amsterdam en wil je bijles geven in Amsterdam? Maak dan ook een account aan, want ook in Amsterdam krijgen we veel aanvragen.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise