Bijles geven in Kampen - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Kampen

Studeer jij Theologie in Kampen of een andere studie in de directe omgeving en lijkt het je leuk om leerlingen te helpen bij hun schoolwerk? Dan is een flexibele en leerzame bijbaan als bijlesgever echt iets voor jou! 

Daarom is bijles geven een ideale bijbaan:

  • Je helpt leerlingen bij hun schoolwerk;
  • Je bepaalt je eigen werkdagen en -tijden;
  • Je geeft je cv een boost;
  • Je verdient € 13,- per uur!

Kan ik alleen in Kampen bijles geven?

StudentsPlus krijgt bijlesaanvragen uit heel Nederland. Studeer je bijvoorbeeld in Zwolle en wil je bijles geven in Zwolle? Dan kun je dit tijdens de inschrijving aangeven.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Help jij graag andere leerlingen?

Maak dan een gratis account en schrijf je in, waarbij je zelf al je wensen en voorkeuren kunt aangeven. Uiteraard is inschrijven geheel gratis. Vaak krijg je na je inschrijving al heel snel je eerste leerling aangeboden! Zodra je die accepteert, krijg je nog een kort intakegesprek met ons, waarna je direct kunt starten met het geven van de bijlessen.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Leuke bijverdienste

Je verdient €13,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo