Bijles geven in Lelystad - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Lelystad

Studeer je bouwkunde in Lelystad of een andere studie in de directe omgeving en zoek je een leerzame en flexibele bijbaan? Dan zou bijles geven in Lelystad de perfecte optie voor jou zijn! Wil je liever in Almere bijles geven? Dan kan dat natuurlijk ook! Jij geeft aan waar en wanneer je bijles wilt geven. Enkele voordelen van het geven van bijles:

  • € 12,- per uur verdienen;
  • Zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt;
  • Uitstekend op je cv;
  • Je kennis van vakken up-to-date houden.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Hoe schrijf ik me in?

Maak een gratis account aan, voltooi de inschrijving en upload jouw cijferlijst van je havo- of vwo-diploma. Zodra wij die hebben ontvangen, kunnen we jou vaak op zeer korte termijn al leerlingen aanbieden, waarna je steeds zelf per keer kunt bepalen of dat binnen jouw agenda past.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise