Bijles geven in Pijnacker
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Pijnacker

Woon je in Pijnacker en help je graag scholieren bij hun huiswerk en op de voorbereiding van proefwerken? Dan is een bijbaan als bijlesgever iets voor jou!

Bijles geven bij StudentsPlus:

  • Leerzame bijbaan;
  • Uitstekend op je cv;
  • Je eigen dagen en tijden bepalen;
  • € 12,- per uur verdienen.

In en rondom Pijnacker krijgen wij geregeld nieuwe bijlesaanvragen, dus jij bepaalt zelf hoeveel je werkt! Studeer je in een andere stad, zoals Delft, Den Haag of Rotterdam en wil je daar bijles geven? Dan kun je tijdens de inschrijving aangeven dat je ook in één van deze steden beschikbaar bent.

Lijkt het je leuk?

Maak dan een gratis account aan, geef je voorkeuren op tijdens de inschrijving en upload je havo- of vwo-cijferlijst. Hierna kunnen we jou vaak op zeer korte termijn leerlingen aanbieden, waarna je zelf bepaalt of dit bij jou huidige (studie)drukte past. Vanzelfsprekend krijg je ook nog een intakegesprek met ons bij jou in de buurt, zodat we persoonlijk kennis met elkaar kunnen maken.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android-app op je telefoon!

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea