Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Wil jij bijles geven in Veldhoven?

Bijles geven in Veldhoven

In Veldhoven (en omgeving) krijgen wij regelmatig aanvragen van leerlingen die jouw hulp nodig hebben! Zij zoeken een student die hun helpt met bepaalde schoolvakken of met het huiswerk. Een leuke kans om actief bezig te zijn met je opgedane kennis van de middelbare school! Wil je ook bijles geven in Eindhoven? Dan kun je dat tijdens de inschrijving kenbaar maken. Dit vergroot je kansen nog meer om snel aan de slag te kunnen!

De voordelen van bijles geven

  • Lekker verdienen met €13 per uur;
  • Staat goed op je cv;
  • Je eigen tijd indelen;
  • En natuurlijk een voldaan gevoel na het helpen van een leerling!

Hoe nu verder?

Heb jij je havo- of vwo-diploma behaald? Dan mag je je bij ons inschrijven! Maak eerst een account aan, waarmee je de inschrijving kan doen. Op basis van jouw inschrijving krijg je leerlingen in je omgeving aangeboden. Jij mag zelf bepalen of je deze leerling wel of niet zou willen helpen. Zo houd je het zelf in de hand!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea