Bijles geven in Woerden
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Word bijlesgever in Woerden!

Studeer je aan de Hogeschool SDO in Woerden en vind jij het leuk om leerlingen te helpen? Dan is bijlesgever worden iets voor jou! Een baantje als bijlesgever bij StudentsPlus is ideaal te combineren met je studie. Jij bepaalt namelijk zelf hoeveel leerlingen je wilt helpen. Ben je tijdelijk druk door stage of afstuderen? Dan geef je eenvoudig door dat je tijdelijk niet beschikbaar bent.

De voordelen op een rij

  • Goede verdiensten;
  • Staat goed op je cv;
  • Jij bepaalt zelf de dagen en tijden;
  • Bijles geven in de vakken die jij leuk vindt!

Waar kan ik bijles geven?

De bijlessen zullen in Woerden plaatsvinden, meestal bij de leerling thuis. Je kunt ook aangeven dat je elders beschikbaar bent. Studeer je bijvoorbeeld in Utrecht en wil je bijles geven in Utrecht? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt dit aangeven tijdens de inschrijving.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Inschrijven als bijlesgever

Geïnteresseerd om bijles te gaan geven? Dan kun je je inschrijven, zodat we je gelijk kunnen inzetten voor leerlingen in de buurt! Maak een gratis account aan, rond de inschrijving af en upload je bestanden. Na een korte check ben je direct inzetbaar.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter