Bijles geven in de Zaanstreek - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in de Zaanstreek

Woon of studeer je in de Zaanstreek en vind je het een uitdaging om een leerling thuis te helpen met één of meerdere schoolvakken? Dan ben je bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je gekoppeld wordt aan een leerling die bijles nodig heeft in een vak waarin jij juist goed bent.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Wanneer je een gratis account hebt aangemaakt en daarna je inschrijving hebt voltooid, kijken we of je in aanmerking komt voor het geven van bijles. Om bijles te mogen geven in een bepaald vak moet je minimaal een 7 of hoger hebben gehaald op je eindlijst van de havo of van het vwo. Je ontvangt dan van ons een bericht op het moment dat wij iemand voor je hebben gevonden. Je krijgt dan alle gedetailleerde informatie te zien en je krijgt dan de mogelijkheid om dit aanbod te accepteren. 

  • Goede bijverdienste: je verdient €15 per uur. Je leerling woont vaak op fietsafstand, waardoor je geen geld kwijt bent aan het reizen!
  • Goed voor je cv: je zult merken dat het jouw persoonlijke project wordt om jouw leerling te helpen naar hogere cijfers. Dat geeft veel voldoening!

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Wil je ergens anders bijles geven?

Dat kan uiteraard. Studeer je bijvoorbeeld in Amsterdam en wil je bijles geven in Amsterdam? Dan ben je meer dan welkom. Wij krijgen veel aanvragen in Amsterdam en kunnen je ook hier veel leerlingen aanbieden.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise