Bijles geven in Zaltbommel - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Zaltbommel bij StudentsPlus:

Individueel bijles geven in Zaltbommel betekent:

  • Je eigen agenda indelen;
  • Een perfecte aanvulling op je cv;
  • € 12,- per uur verdienen;
  • Je kennis van vakken up-to-date houden;

Wil je ergens anders bijles geven?

Dat kan! We zoeken bijlesgevers in heel Nederland. Ben je bijvoorbeeld veel in Den Bosch en wil je ook bijles geven in Den Bosch? Schrijf je dan snel in en bekijk ook ons aanbod in Den Bosch.

Geïnteresseerd in bijles geven?

Deze bijbaan is dus perfect te combineren met jouw studie en zelfs met een eventuele andere bijbaan. Lijkt het je wat? Maak dan een gratis account aan, geef je wensen en voorkeuren door in de inschrijving en upload je cijferlijst. Vaak kunnen we je hierna op zeer korte termijn een bijlesleerling aanbieden.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android-app op je telefoon!

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter