Bijles geven in Zeist
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Zeist; dé studenten bijbaan!

Is het iets voor jou om...

  • ...leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun schoolresultaten?
  • ...zelf je eigen agenda te beheren?
  • ...€ 13,- per uur te verdienen?
  • ...een uitstekende bijbaan op je cv te hebben?

Dan is een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus echt iets voor jou! Vanuit Zeist krijgen wij geregeld nieuwe aanvragen, dus jij kunt min of meer zelf bepalen hoeveel je wilt werken.

Kan ik alleen bijles geven in Zeist?

Je kunt bijles geven in heel Nederland. Mocht je studeren in Utrecht en ook bijles willen geven in Utrecht, dan kunnen we je goed gebruiken. Je kunt dit allemaal aangeven tijdens jouw inschrijving.

Lijkt het je leuk om bijles te geven?

Maak dan een account aan, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst. Jij kunt bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op jouw havo- of vwo-eindlijst. Per leerling die wij jou aanbieden kun jij steeds zelf beslissen of dat bij jou huidige (studie)drukte past.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo