Bijles geven in Zoetermeer - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles geven in Zoetermeer en omstreken

Bijles geven in Zoetermeer betekent dat ...

  • Je zelf je agenda beheert;
  • Je € 13,- per uur verdient;
  • Je jouw CV een enorme boost geeft

Jij beslist altijd zelf

Zodra een leerling bij jou op fietsafstand bijles nodig heeft in een vak dat jij wil geven, sturen wij je een zogeheten koppelpoging. Hierin staat exact waar de leerling woont, hoeveel uur hij/zij maandelijks wil en uiteraard om welk vak het gaat. Jij kunt dan zelf bepalen of jij met jouw huidige studiedrukte tijd hebt om deze leerling aan te nemen. De meeste aanvragen komen van leerlingen van de middelbare school, maar soms ook van de basisschool.

Wat wordt er van jou verwacht?

De vakken waarin jij bijles wil gaan geven dien je met een 7 of hoger te hebben afgerond op jouw havo- of vwo-eindlijst. Verder is het geen vereiste dat je al eerder bijles hebt gegeven. Je wordt namelijk ook door ons ondersteund. Zo kun je voor vragen altijd bij ons terecht en hebben wij een didactisch platform ontwikkeld waar je online allerlei tips en tricks kunt vinden.

Jij bepaalt waar je bijles wilt gaan geven

Studeer je bijvoorbeeld in Den Haag of in Leiden, dan kun je dat tijdens de inschrijving aangeven en ontvang je ook aanvragen van leerlingen uit deze steden.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Account aanmaken, inschrijven en cijferlijst uploaden

Lijkt het je leuk om bijles te gaan geven? Dan kun je een gratis account aanmaken, de inschrijving doen (jouw voorkeuren opgeven) en jouw cijferlijst uploaden. Uiteraard is dit allemaal geheel gratis; je kunt er dus alleen maar mee verdienen! Omdat wij na 21 jaar nog steeds groeien, blijven de bijlesaanvragen ook nog steeds toenemen. Daarom kunnen we je ook in Zoetermeer en omgeving vaak al op zeer korte termijn een passende bijlesleerling aanbieden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!