Bijles geven in de zomervakantie
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in de zomervakantie

Wil je tijdens de zomervakantie starten met een flexibele bijbaan die je na de zomer ook nog kunt combineren met je studie? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou. Word bijlesgever bij StudentsPlus!

Tijdens en na zomervakantie

Je bent van harte van welkom als bijlesgever, ook in de zomervakantie (juli & augustus). Tijdens deze periode hebben we iets minder bijlesaanvragen, maar zodra de scholen weer starten – midden augustus – neemt de drukte weer toe. Het zou daarom fijn zijn als je na de zomervakantie bijlesgever wilt blijven bij StudentsPlus. Je mag de werkdagen en -tijden zelf bepalen, zodat je deze bijbaan goed kunt combineren met je studie.

Starten als bijlesgever

Heb jij je havo of vwo-diploma op zak en bezit je over een flinke dosis enthousiasme? Check dan snel hieronder hoe je bijlesgever bij StudentsPlus kunt worden:

Zodra je inschrijving hebt afgerond, kun je vaak al snel aan de slag!


 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo