Bijles geven in Arnhem - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Arnhem en omgeving

Zoek jij een flexibele bijbaan in de omgeving van Arnhem waarbij je jouw eigen werkdagen en -tijden kunt bepalen en ook nog eens € 15,- per uur verdient? Word dan bijlesgever bij StudentsPlus!

Je eigen agenda beheren

Juist omdat je jouw eigen agenda kunt beheren, is deze bijbaan ideaal te combineren met je studie en zelfs een eventuele andere job. Je bepaalt steeds zelf of je tijd hebt voor een nieuwe leerling wanneer wij jou vragen of je bijles wil geven. Ook beslis je zelf in welke vakken je bijles wil geven en hoeveel uur je wekelijks beschikbaar bent.

Bijles geven buiten Arnhem

Studeer je bijvoorbeeld in Nijmegen en wil je graag bijles geven in Nijmegen? Dan kan dat ook. StudentsPlus krijgt aanvragen uit heel Nederland, dus je kunt overal bijles geven.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Account aanmaken en inschrijven

Wil jij bijles gaan geven in de omgeving van Arnhem? Maak dan een gratis account, voltooi je inschrijving en upload jouw cijferlijst. Uiteraard hebben wij geen inschrijfkosten; je kunt er dus alleen maar mee verdienen! Door het groeiende aantal aanvragen in Arnhem en omgeving kunnen we jou vaak op vrij korte termijn al een bijlesleerling aanbieden.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Didactische ondersteuning

Onze bijlesgevers worden ondersteund door ons online, didactisch platform, met informatieve documenten over o.a. leerstijlen en stoornissen.

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo