Bijles aan huis in Arnhem - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles in Arnhem

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles in Arnhem

Bent u op zoek naar individuele bijles of individuele huiswerkbegeleiding in Arnhem? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres. Veel leerlingen in Arnhem en omgeving kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Met meer dan 22 jaar aan ervaring, weten wij dat 1 of 2 uur individuele bijles aan huis vaak al voldoende is voor een grote verbetering in de cijfers en het zelfvertrouwen van de leerling.

Bijles van een student

Door de aanwezigheid van de HAN en de Universiteit van Nijmegen om de hoek, zijn er veel studenten die in Arnhem en omgeving wonen. Veel van deze studenten hebben aangegeven graag bijles te willen geven. Door het kleine leeftijdsverschil tussen uw kind en de student, verloopt de kennisoverdracht erg goed. De student wordt ondersteund door ons professionele team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Dit team controleert de kennis van de student en heeft een persoonlijk intakegesprek met iedere bijlesgever. Wij houden ook contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk direct een nieuwe.

Alle voordelen van bijles in Arnhem door StudentsPlus:

  • Individueel en aan huis;
  • Geen inschrijf- en zoekkosten;
  • Vaak binnen 2 dagen een bijlesgever gevonden;
  • Bijles al vanaf €22 per uur;
  • Maandelijks aanpasbare en opzegbare urenpakketten;
  • Geen klik met de bijlesgever? Wij regelen direct een vervangende!

Hoe krijg ik een bijlesgever?

De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. Op uw online omgeving ziet u direct de mogelijkheden die wij voor u hebben en hier heeft u de mogelijkheid om een online inschrijving te doen. In de inschrijving kunt u precies aangeven waar u naar op zoek bent. Op basis van deze gegevens starten wij de zoektocht, waarna we normaliter binnen enkele dagen een bijlesgever kunnen voorstellen. In het onwaarschijnlijke geval dat wij niemand voor u vinden, betaalt u ons niets.

Betaalbare bijlessen met veel voordelen

De bijles is maandelijks opzegbaar. U krijgt na de inschrijving direct toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden opgaven voor de meest gevraagde vakken voor basisscholieren en middelbare scholieren.

In Arnhem wordt er bijles gegeven in, onder meer, de volgende vakken:

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst