Bijles geven in Assen - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Assen - De ideale bijbaan

Bijles geven in Assen en omgeving

Woon en/of studeer je in Assen en help je graag scholieren bij hun huiswerk en op de voorbereiding van proefwerken? Dan is een bijbaan als bijlesgever iets voor jou! Studeer je in Groningen en wil je ook bijles geven in Groningen? Dan kun je dat tijdens de inschrijving aangeven en dan word je ook uitgenodigd wanneer er leerlingen in Groningen jouw hulp nodig hebben.

Bijles geven bij StudentsPlus:

  • Leerzame bijbaan (helemaal voor Pabo-studenten);
  • Perfect op je cv;
  • Je eigen agenda beheren;
  • € 13,- per uur verdienen.

Lijkt het je leuk?

Maak dan een gratis account aan, geef je voorkeuren op tijdens de inschrijving en upload je havo- of vwo-cijferlijst. Hierna kunnen we jou vaak op zeer korte termijn leerlingen aanbieden, waarna je zelf bepaalt of dit bij jou huidige (studie)drukte past. Vanzelfsprekend krijg je ook nog een intakegesprek met ons bij jou in de buurt.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Leuke bijverdienste

Je verdient €13,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea