Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Individuele bijles in Delft

Heeft uw zoon of dochter extra begeleiding nodig bij één of twee vakken? Of kan uw zoon of dochter wel wat hulp gebruiken bij het structureren van het huiswerk? In beide gevallen bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! In Delft en omgeving hebben wij een groot bestand met enthousiaste studenten. Veel studenten studeren aan de TU. Daarnaast hebben we ook veel studenten in ons bestand die in Delft wonen en in Leiden of Rotterdam studeren.

Snel en gemakkelijk te regelen

Door de grote diversiteit aan studenten, lukt het ons om in veruit de meeste gevallen binnen enkele dagen een goede bijlesgever te vinden. Dit geldt voor zowel leerlingen uit de stad Delft als voor leerlingen uit de omliggende dorpen zoals Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Schipluiden, Den Hoorn of Delfgauw. Mocht er geen klik zijn met de gevonden bijlesgever, dan starten wij direct de zoektocht naar een nieuwe bijlesgever.

Bijlessen aan huis

Om de kennisoverdracht zo goed mogelijk te laten verlopen, wordt de bijles in een vertrouwde omgeving gegeven. Dit is meestal het huis van de leerling. Ook het kleine leeftijdsverschil tussen de student en de leerling en het individuele karakter van de bijles, zorgt ervoor dat de kennisoverdracht vaak soepel verloopt.

Wensen en voorkeuren doorgeven

De eerste stap tot het krijgen van bijles is het aanmaken van een gratis account. Hierna kunt u de inschrijving starten, waarin stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren worden gevraagd. U heeft al bijles vanaf €17 per uur. Bekijk hieronder ook de overige extra’s die wij u te bieden hebben.

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Delft en examentraining in Delft.

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst