Bijles geven in Heerlen - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Heerlen

Bijles geven in Heerlen: de ideale bijbaan

Vind jij het leuk om leerlingen te begeleiden met het huiswerk of helpen voor te bereiden op een belangrijke toets? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Word bijlesgever bij StudentsPlus in Heerlen!

Er zijn meer voordelen:

  • Het staat goed op je cv;  
  • Lekker verdienen met een uurloon van €12,-; 
  • Je houdt je kennis up-to-date;
  • Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt.

Studeer je in Maastricht?

Wanneer je in Maastricht studeert en ook graag bijles wilt geven in Maastricht, dan kun je dat makkelijk aangeven tijdens de inschrijving. Je ontvangt dan ook geschikte leerlingen uit Maastricht.

Heb je interesse in deze bijbaan?

Meld je dan gauw aan als bijlesgever. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je vervolgens kosteloos de inschrijving doen. Op deze manier krijgen we jouw wensen en voorkeuren door. Voeg als laatst je cijferlijst toe en vaak kun je op korte termijn al starten!

 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise