Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles in Heerlen

Bent u op zoek naar bijles voor uw kind in (de omgeving van) Heerlen? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij bieden al 20 jaar bijles in alle vakken op elk schoolniveau, waardoor vrijwel iedere leerling bij ons terecht kan. Niet alleen leerlingen van de middelbare school, maar ook van de basisschool, het mbo en het hbo kunnen wij helpen met individuele bijlessen.

Bijles bij StudentsPlus Heerlen:

 • Alle vakken en niveau's;
 • Aan huis of een zelfgekozen locatie;
 • Van een student;
 • Zonder inschrijfkosten;
 • Snel starten!

Ook heeft uw kind naast de bijlessen de mogelijkheid om gebruik te maken van onze online Leeromgeving. Hierin staan voor de meeste schoolvakken duizenden oefenopgaven, waarmee uw kind kan oefenen om de eventuele achterstanden nog sneller weg te werken.

De bijlestarieven

Onze tarieven variëren van € 17,- tot € 25,- per uur, afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Wij kennen geen andere kosten zoals inschrijf- of zoekkosten, waardoor u exact weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is geheel vrijwillig en zullen wij dus nooit factureren. De factuur van de bijlessen ontvangt u altijd pas achteraf, dus de maand na de ingekochte uren.

U vraagt, wij zoeken

Wij nemen u graag de zoektocht uit handen. Hiervoor vragen wij u eerst een StudentsPlus-account aan te maken. Op dit account kunt u vervolgens de inschrijving starten, waarin wij stapsgewijs al uw wensen en voorkeuren van de bijlessen vragen. Zo beslist u zelf waar, wanneer en hoe vaak de bijlessen moeten plaatsvinden. Doorgaans kunnen wij in Heerlen binnen 2 dagen een passende bijlesgever voorstellen. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een vervangende bijlesgever!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst