Bijles geven in Hilversum - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Hilversum

Vind jij het leuk om scholieren te helpen om hun knelpunten weg te werken? Of ze juist te begeleiden met hun huiswerk? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou. Word bijlesgever bij StudentsPlus!

Bijles geven via StudentsPlus is:

  • Lekker bijverdienen met een uurloon van €15,-;
  • Perfect te combineren naast je studie;
  • Een boost voor je cv;
  • Goed voor je kennis!

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Ik wil bijles geven

Heb je een havo-, vwo- of gymnasiumdiploma op zak en minimaal een 7 op je eindlijst behaald voor de vakken waarin je bijles zou willen geven? Dan ben je van harte welkom bij ons. Studeer je in Amsterdam en wil je bijles geven in Amsterdam of studeer je in Utrecht en wil je bijles geven in Utrecht, dan kan dat uiteraard ook. In deze steden krijgen we erg veel bijlesaanvragen. Lijkt het je leuk om bijles te geven via StudentsPlus? Maak dan nu een account aan en schrijf je gratis in. Vergeet niet om tijdens de inschrijving ook je cijferlijst te uploaden en dan kun je binnenkort aan de slag!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Veel vraag

StudentsPlus krijgt heel veel vraag naar bijlessen binnen, in heel Nederland. Hierdoor is er voor bijlesgevers genoeg werk.

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo