Bijles aan huis in Hilversum - Al 22 jaar met succes
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles aan huis in Hilversum

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles aan huis in Hilversum

Woont u in Hilversum en heeft uw kind bijles of huiswerkbegeleiding in Hilversum nodig? Dan zit u bij StudentsPlus goed. Wij bieden u individuele bijles aan huis, gegeven door een student. Door de nabijheid van Amsterdam, zijn er veel studenten die in of in de buurt wonen van Hilversum. Hierdoor kunnen wij voor ieder vak en op ieder niveau individuele bijles aanbieden.

Hoe krijg ik bijles?

U begint met het aanmaken van een gratis account. U ziet dan direct wat wij u concreet te bieden hebben. Daarnaast heeft u ook meteen de mogelijkheid om uw kind online in te schrijven. Hier geeft u aan wat de wensen en eisen zijn met betrekking tot de bijlesgever. We weten dat er vaak haast geboden is bij het vinden van een goede bijlesgever, dus we gaan meteen van start met onze zoektocht. Deze duurt in veruit de meeste gevallen niet langer dan enkele dagen. Heeft u liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk een nieuwe.

Méér dan alleen een bijlesgever

Ons team van onderwijsexperts staat voor u klaar. Zij controleert de kennis van de bijlesgever en heeft een persoonlijk intakegesprek met ze. Daarnaast heeft ons team voor uw kind de Leeromgeving gemaakt met daarin duizenden opgaven voor de meest aangevraagde vakken op alle niveaus van de middelbare school en de basisschool. Ons team houdt ook contact met u om er zeker van te zijn dat de bijlessen naar volle tevredenheid verlopen.

Betaalbare bijlessen

Het uurtarief voor bijles varieert tussen €22 en €31 per uur. U betaalt geen inschrijf- of administratiekosten en u kunt de bijlessen maandelijks wijzigen of opzeggen. Profiteer van de kennis in uw stad en van de kennis van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland.


In Hilversum wordt er bijles gegeven in, onder meer, de volgende vakken:

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!