Bijles geven in Sittard en omgeving
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Sittard en omgeving

Studeer jij aan Fontys Hogschool of Zuyd Hogeschool in Sittard? Vind jij het leuk om leerlingen te helpen met een vak waar ze moeite mee hebben? Dan is bijles geven iets voor jou!

Wie mag er bijles geven?

Iedereen die zijn havo-, atheneum- of gymnasiumdiploma heeft gehaald mag bijles geven via StudentsPlus! Er mag bijles worden gegeven in de vakken die met een 7 of hoger zijn afgerond. Je hoeft verder geen ervaring te hebben in het geven van bijles.

Waar kan ik bijles geven?

Je kunt zelf bepalen waar je bijles geeft. Je kunt uiteraard bijles geven aan leerlingen bij jou in de buurt in Sittard. Mocht je studeren in Maastricht en bijles willen geven in Maastricht, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt dit makkelijk tijdens de inschrijving aangeven.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Inschrijven als bijlesgever

Als jij aan de voorwaarden voldoet, dan kun je je bij ons inschrijven als bijlesgever. Maak een account aan, schrijf je in en upload je cijferlijst. Wij kunnen je dan direct inzetten voor leerlingen in de buurt! 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter