Bijles in Tilburg - Individueel & aan huis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles in Tilburg: individueel en aan huis

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles in Tilburg: individueel en aan huis

Op zoek naar bijles voor uw zoon of dochter voor een of meerdere schoolvakken? Dan biedt StudentsPlus Tilburg uitkomst! Wij bieden al 20 jaar individuele bijlessen in de omgeving van Tilburg, waardoor we voor vrijwel iedere bijlesaanvraag passende ondersteuning kunnen verzorgen. Zo zijn leerlingen van de basisschool, de middelbare school, maar ook studenten van het mbo en hbo bij ons aan het goede adres. Ook in omringende steden van Tilburg (inclusief het Reeshof) kunnen we vaak bijles aan huis bieden, zoals in Goirle, Berkel-Enschot en Oisterwijk.

Hoe werkt StudentsPlus?

Bijles bij StudentsPlus is altijd individueel en doorgaans bij u aan huis. Bijles is maatwerk en daarom mag er bij ons zelf bepaald worden waar de bijlessen en bijlesgever aan moeten voldoen. Liever geen bijles aan huis? Dan mag er natuurlijk ook op een andere (zelfgekozen) locatie worden afgesproken! Heeft uw zoon of dochter toch niet helemaal een klik met de gevonden bijlesgever? Geen probleem! Wij gaan direct kosteloos op zoek naar een andere bijlesgever. Onze gehele werkwijze is ook te zien in een korte uitlegvideo.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Wat is het verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding? Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen. Bijles is (meestal) 1-op-1 en gaat inhoudelijk diep(er) in op de stof. Er wordt doelgericht gewerkt aan het onder de knie krijgen van de theorie van een bepaald schoolvak. Wat is huiswerkbegeleiding? Huiswerkbegeleiding kan in groepjes worden gegeven. Wij geloven in persoonlijke aandacht en daarom is huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus ook altijd individueel. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er gewerkt aan het huiswerk, dit kan van verschillende schoolvakken zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan de algemene studievaardigheden, zoals leren leren, overhoren voor toetsen en plannen van de agenda.

Onze studenten

Ons team van bijlesgevers bestaat uit studenten die hun havo- of vwo-diploma al hebben behaald. Doorgaans volgen zij op dit moment een studie aan de hogeschool of universiteit, zodat zij nog dicht bij de stof staan en zelf ook middenin het schoolleven zitten. Door hun jonge leeftijd staan de studenten dichtbij de leerling, waardoor er vaak snel een goede band wordt opgebouwd. Met elke nieuwe bijlesgever wordt een intakegesprek gehouden om hun kwaliteit als bijlesgever te testen. Ook tijdens de bijlesperiode worden de vorderingen van de bijlesgevers in de gaten gehouden.

De tarieven

De bijlesuren komen in de vorm van urenpakketten. Deze pakketten worden maandelijks van tevoren ingekocht en hebben tarieven tussen de €22 en €31 per uur. Hoe meer uren per maand, des te lager het uurtarief wordt. Verder rekenen wij geen inschrijf- of zoekkosten en werken wij op basis van ‘no cure, no pay’. Vinden wij na uw inschrijving geen bijlesgever? Dan hoeft u uiteraard ook niets te betalen!

Hoe kan ik inschrijven?

Bijles is eenvoudig en snel online te regelen. De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. Met het account kunt u direct de mogelijkheden bij u in de buurt bekijken en inschrijven. Bij de inschrijving geeft u precies op wat alle wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot de bijlessen en bijlesgever, zoals de startdatum, het aantal uren en wanneer afgesproken kan worden. Op basis van deze informatie kunnen wij direct aan de slag en hebben we vaak binnen 5 werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden!

Meer dan alleen een bijlesgever zoeken…

Bij StudentsPlus staat service voorop. Daarom gaat onze service verder dan alleen het maken van de match tussen leerling en bijlesgever. Zo bieden wij onder andere ook:

 •  … toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden gratis oefenopgaven
 •  … een didactisch platform voor bijlesgevers, zodat deze zijn of haar uitlegvaardigheden kan optimaliseren
 •  … een betrokken team op de achtergrond, dat niet alleen de kennis en kunde van de bijlesgever controleert, maar ook contact houdt met u nadat de bijlessen van start zijn gegaan.

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Tilburg en examentraining in Tilburg.

Wilt u alle reviews over onze dienstverlening nog een keer nalezen? Dat kan via: https://nl.trustpilot.com/review/studentsplus.nl 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst