Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Venlo

Woon of studeer je in Venlo en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? StudentsPlus biedt je een leuke bijbaan aan die je goed kunt combineren naast je studie. Word bijlesgever bij StudentsPlus en bepaal zelf je eigen werkdagen en tijden!

Alle voordelen op een rij:

  • Goede verdiensten. Je verdient €13,- per uur;
  • Flexibele werkdagen- en tijden. Je mag het helemaal zelf invullen;
  • Boost voor je cv;
  • Je kennis blijft ook up-to-date!

Ik heb geen ervaring, wat nu?

Bij StudentsPlus heb je geen ervaring nodig om bijles te geven. Wat je wel nodig hebt is een havo-, vwo- of gymnasiumdiploma op zak hebt. Voor de vakken waarin je bijles wil geven, moet je een 7 of hoger behaald hebben op je eindlijst. Als je nog geen ervaring hebt, dan staat het hele team, waaronder ook een pedagoog, voor je klaar. Daarnaast heb je toegang tot ons didactisch platform, waarop je heel veel tips vindt die je kunnen helpen met de voorbereiding.

Ik studeer ergens anders, kan ik daar ook bijles geven?

Ja hoor, geen probleem! Je kunt ook bijles geven in Eindhoven, bijles geven in Nijmegen of bijles geven in Maastricht. In deze studentensteden zijn er veel leerlingen die jouw hulp goed kunnen gebruiken!

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Ja, ik wil bijles geven!

Voldoe je aan de eisen en lijkt het je leuk om leerlingen te helpen met de knelpunten die zij hebben? Maak dan nu een account aan en schrijf je daarna kosteloos in. Tijdens de inschrijving kun je ook alle wensen en voorkeuren opgeven. We vragen je dan ook om meteen je cijferlijst te uploaden. Mocht je dit niet bij de hand hebben, dan kan je het downloaden via www.duo.nl.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Veel vraag

StudentsPlus krijgt heel veel vraag naar bijlessen binnen, in heel Nederland. Hierdoor is er voor bijlesgevers genoeg werk.

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo