Bijles geven in Vlissingen - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Vlissingen

Wil je bijles geven en woon je in Vlissingen? Dan biedt StudentsPlus jou een leuke job waarbij:

  • Je je eigen werkdagen en -tijden bepaalt;
  • € 12,- per uur verdient;
  • Je je cv een boost geeft;
  • Kennis van middelbare schoolvakken up-to-date houdt.

Moet je ervaring hebben in het geven van bijles?

Nee, dat hoeft niet. Wij ondersteunen je namelijk hierin. Zo bieden we je handvatten in de vorm van een didactische ondersteuning en staat ons team altijd klaar om je te helpen. Daarnaast hebben zowel jij als je leerling(en) toegang tot de online Leeromgeving, waarin duizenden oefenopgaven staan om je leerling(en) naar een hoger niveau te brengen.

Kan ik alleen bijles geven in Vlissingen?

Nee hoor, we krijgen aanvragen uit het hele land. Mocht je bijvoorbeeld studeren in Middelburg en ook bijles willen geven in Middelburg, dan kun je dat tijdens de inschrijving gemakkelijk aangeven.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Account aanmaken en inschrijven

Voordat wij jouw leerlingen kunnen aanbieden, dien je eerst een gratis account aan te maken. Op dit account tref je wat extra informatie, waarna je ook de inschrijving kunt doen. Hierin geef je al jouw wensen en voorkeuren door. Tot slot moet je je cijferlijst van je havo- of vwo-diploma uploaden, waarna je inschrijving helemaal is afgerond. Uiteraard is inschrijven geheel kosteloos.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!

Veel vraag

StudentsPlus krijgt heel veel vraag naar bijlessen binnen, in heel Nederland. Hierdoor is er voor bijlesgevers genoeg werk.

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo