Individuele studiebegeleiding in Amsterdam
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Studiebegeleiding aan huis in Amsterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Studiebegeleiding aan huis in Amsterdam

StudentsPlus levert studiebegeleiding aan huis in Amsterdam door een gescreende studiebegeleider. Of het nu gaat om structureren van het huiswerk, vakinhoudelijke begeleiding of het bekende steuntje in de rug, bij StudentsPlus is dit zo geregeld.

In Amsterdam zijn in 2024 meer dan 500 studiebegeleiders actief studenten en leerlingen aan het helpen. Wij kunnen in Amsterdam binnen enkele dagen een geschikte studiebegeleider aanbieden. U heeft al een uur individuele en professionele studiebegeleiding aan huis vanaf 22 euro

Persoonlijk gescreende studiebegeleiders

Onze studiebegeleiders worden persoonlijk door onze onderwijsexperts gescreend. Naast de kwalitatieve screening en ervaringen met onze studiebegeleiders, hechten wij ook veel waarde aan de persoonlijke klik. Wij houden daarom ook na de koppeling contact om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt. Is er toch geen klik of is na verloop van tijd een andere studiebegeleider gewenst? Geen probleem! Wij beginnen dan direct een nieuwe zoektocht!

Individuele studiebegeleiding

Wij geloven in de kracht van individuele begeleiding. De studiebegeleider weet na een paar lessen precies waar de moeilijkheden zich bevinden. Daar spelen we dan direct op in. Door deze individuele aandacht is de studiebegeleiding intensief, maar ook erg efficiënt. Na enkele lessen is al meteen vooruitgang te boeken!

Duizenden gratis oefenopgaven

Naast de wekelijkse ondersteuning, is er ook de mogelijkheid om veel oefenstof te maken. Studenten van lerarenopleidingen hebben vele duizenden oefenopgaven gemaakt vanaf groep 6 t/m 6 vwo-niveau.

Geen gedoe, wij zorgen voor een professionele studiebegeleider

U hoeft zelf niemand te benaderen. Wij zorgen ervoor dat er snel een professionele studiebegeleider op de stoep staat. Is het zo dat het toch niet bevalt of is er behoefte aan andere vakken? Geen probleem, wij zorgen voor een nieuwe studiebegeleider.

No cure no pay

Maak nu een gratis account aan en start vandaag met professionele studiebegeleiding aan huis in Amsterdam.

Naast studiebegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Amsterdam, huiswerkbegeleiding in Amsterdam en examentraining in Amsterdam.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!