Huiswerkbegeleiding in Amsterdam | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Amsterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding aan huis in Amsterdam

Bent u op zoek naar kwalitatief goede huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter in Amsterdam of bijvoorbeeld Amstelveen of Diemen? Dan bent u zeker niet de enige! Veel leerlingen op de middelbare school hebben een steuntje in de rug nodig wanneer het gaat om het structureren van het huiswerk en het plannen van de agenda. Ook is het fijn als zij op het moment dat de leerling vast zit er een bijlesgever is om even te helpen erdoorheen te komen. Deze huiswerkbegeleider kan uiteraard ook helpen met overhoren of ervoor zorgen dat het zelfvertrouwen van uw kind toeneemt.

Huiswerkbegeleiding via StudentsPlus: individueel en aan huis

Met meer dan 22 jaar aan ervaring, weten wij dat de huiswerkbegeleiding het beste individueel kan plaatsvinden in een vertrouwde omgeving. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding aan huis. Deze huiswerkbegeleiding wordt gegeven door een student, vaak van de UvA of van de VU. De student heeft onlangs zelf de middelbare school doorlopen en weet precies waar uw kind tegenaan kan lopen. Onze huiswerkbegeleiders worden ondersteund door een academisch team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog. Zij hebben een didactisch platform gemaakt speciaal voor de huiswerkbegeleiders en staan altijd voor u en de huiswerkbegeleider klaar, mochten er vragen zijn. Ons team houdt nauw contact met u en zal u na verloop van tijd bellen om te kijken of alles naar wens verloopt.

Hoe krijg ik huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding regelen via StudentsPlus is erg makkelijk. De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. Hier kunt u aangeven of het alleen gaat om huiswerkbegeleiding of dat er toch nog gelet moet worden op een specifiek vak of een combinatie hiervan. Daarna kunt u tijdens de inschrijving uw voorkeuren en wensen doorgeven. Wij kennen geen wachtlijsten waardoor we gelijk de zoektocht kunnen starten. Doorgaans hebben dan binnen 2 dagen de ideale huiswerkbegeleider voor u gevonden. Vinden wij niemand onverhoopt toch geen begeleider? Dan betaalt u ons uiteraard niets. 

Flexibel in te delen

Met meer dan 22 jaar aan ervaring, weten we dat 1 of 2 uur huiswerkbegeleiding per week al voldoende kan zijn om meer structuur te krijgen in het huiswerk. Daarnaast merken we vaak dat het zelfvertrouwen van de leerling wordt verbeterd, wat weer terug te zien is in de behaalde cijfers. De tarieven voor huiswerkbegeleiding aan huis beginnen al bij €22 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren per maand. U bepaalt zelf de indeling van de uren, waardoor het altijd plaatsvindt op dagen en tijden die voor u en uw kind het beste uitkomen. 

Meer dan alleen een huiswerkbegeleider

Naast uw vaste huiswerkbegeleider, krijgen u en uw kind na de inschrijving direct toegang tot onze Leeromgeving. Deze Leeromgeving bevat duizenden opgaven voor de moeilijkste vakken van de middelbare school, zoals wiskunde, natuurkunde en economie. Zo kan er ook buiten de contactmomenten met de huiswerkbegeleider om nog geoefend worden met de stof. 

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Amsterdam, studiebegeleiding in Amsterdam en examentraining in Amsterdam.

Huiswerkbegeleiding in heel Amsterdam

StudentsPlus biedt huiswerkbegeleiding aan voor leerlingen in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West en Amsterdam Zuid. De huiswerkbegeleiding wordt meestal aan huis bij de leerling gegeven. Wanneer dit niet gewenst is, kan de huiswerkbegeleiding op openbare plaatsen gegeven worden zoals bijvoorbeeld de OBA of bij de bijlesgever thuis.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!