Individuele studiebegeleiding in Nijmegen
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Studiebegeleiding aan huis in Nijmegen

StudentsPlus levert studiebegeleiding aan huis in Nijmegen door een gescreende studiebegeleider. Of het nu gaat om structureren van het huiswerk, vakinhoudelijke begeleiding of het bekende steuntje in de rug, bij StudentsPlus is dit zo geregeld.

In Nijmegen zijn in 2021 meer dan 250 studiebegeleiders actief studenten en leerlingen aan het helpen.Wij kunnen in Nijmegen binnen enkele dagen een geschikte studiebegeleider aanbieden. U heeft al een uur individuele en professionele studiebegeleiding aan huis vanaf 17 euro

Persoonlijk gescreende studiebegeleiders

Onze studiebegeleiders worden persoonlijk door onze onderwijsexperts gescreend. Naast de kwalitatieve screening en ervaringen met onze studiebegeleiders, hechten wij ook veel waarde aan de persoonlijke klik. Wij houden daarom ook na de koppeling contact om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt. Is er toch geen klik of is na verloop van tijd een andere studiebegeleider gewenst? Geen probleem! Wij beginnen dan direct een nieuwe zoektocht!

Individuele studiebegeleiding

Wij geloven in de kracht van individuele begeleiding. De studiebegeleider weet na een paar lessen precies waar de moeilijkheden zich bevinden. Daar spelen we dan direct op in. Door deze individuele aandacht is de studiebegeleiding intensief, maar ook erg efficiënt. Na enkele lessen is al meteen vooruitgang te boeken!

Duizenden gratis oefenopgaven

Naast de wekelijkse ondersteuning, is er ook de mogelijkheid om veel oefenstof te maken. Studenten van lerarenopleidingen hebben vele duizenden oefenopgaven gemaakt vanaf groep 6 t/m 6 vwo-niveau.

Geen gedoe, wij zorgen voor een professionele studiebegeleider

U hoeft zelf niemand te benaderen. Wij zorgen ervoor dat er snel een professionele studiebegeleider op de stoep staat. Is het zo dat het toch niet bevalt of is er behoefte aan andere vakken? Geen probleem, wij zorgen voor een nieuwe studiebegeleider.

No cure no pay

Maak nu een gratis account aan en start vandaag met professionele studiebegeleiding aan huis in Nijmegen.

Naast studiebegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Nijmegen, huiswerkbegeleiding in Nijmegen en examentraining in Nijmegen.

Alle vakken & ieder niveau

Vanaf basisschool tot en met eindexamen; voor ieder schoolvak bijlesgevers beschikbaar.

Uitmuntende klantenservice

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.2 uit 5

Maandelijks opzegbaar

Geen opzegtermijn, alleen de maand waarin wordt opgezegd, nog netjes afmaken.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.