Bijlesdocent bij StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijlesdocent bij StudentsPlus

Vind je het leuk om bijles te geven aan leerlingen? Word dan bijlesdocent voor StudentsPlus! Als bijlesdocent help je een leerling individueel met zijn of haar probleemstof, meestal bij de leerling aan huis.

De voordelen van bijlesdocent worden bij StudentsPlus

  • Jij bepaalt wie je bijles gaat geven;
  • Jij bepaalt hoe en wanneer je de bijles gaat geven;
  • Je verdient €15 per uur;
  • Er staan veel gratis oefenopgaven tot je beschikking;
  • Op jouw omgeving staan veel tips en trucs omtrent de bijles;
  • Er staat een team van onderwijsexperts voor je klaar;
  • Het is erg leuk om te doen!

Wat zijn de ingangseisen om bijlesdocent te worden?

Om bijlesdocent te worden, moet je minimaal een 7 of hoger hebben gehaald op je havo/vwo-eindlijst. Nadat je een aanmelding als bijlesgever hebt gedaan, kun je tijdens de inschrijfprocedure aangeven in welke vakken je bijles wilt geven. Op het moment dat we de inschrijving hebben ontvangen en deze hebben goedgekeurd, krijg je jouw eerste leerlingen aangeboden en kun je gaan beginnen met het geven van bijles.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Leuke bijverdienste

Je verdient €15,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise